Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Το  Σωματείο, με την επωνυμία «ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ  ΔΙΟΔΟΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ» είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε με την με αριθμό 5/11-07-2016 διάταξη του Ειρηνοδικείου Βάλτου. Εχει έδρα την πόλη της Αμφιλοχίας και  διοικείται από επταμελές (7μελές ) Συμβούλιο. Στους κύριους σκοπούς του Συλλόγου είναι μέσω της  οργάνωσης και πραγματοποίησης κάθε φύσεως εκδηλώσεων να συμβάλλει  στην πολιτιστική, πνευματική, κοινωνική  ανάπτυξη  των μελών του Σωματείου και των κατοίκων του Δήμου  Αμφιλοχίας.

Στην διαδρομή του από την έναρξη του μέχρι  σήμερα προχώρησε σε πλειάδα εκδηλώσεων υπηρετώντας τους παραπάνω σκοπούς (εκθέσεις ζωγραφικής,  φωτογραφίας,  συναυλίες και άλλες μουσικές εκδηλώσεις,  παρουσιάσεις βιβλίων, λογοτεχνικές και φιλολογικές συγκεντρώσεις, κινηματογραφικές προβολές, εκπαιδευτικά προγράμματα, αθλητικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις και άλλες συναφείς εκδηλώσεις τέχνης και πολιτισμού.

Μετά την ένταξη  στο  τοπικό πρόγραμμα  CLLD-Leader του επενδυτικού σχεδίου του Συλλόγου, με τίτλο «Αίτηση στήριξης Αμφιλοχίας Δίοδος προμήθεια λοιπού εξοπλισμού , μελέτη υποβολής αίτησης ιστοσελίδα» με την αναπτυξιακή Εταιρεία  ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΑΕ, φιλοδοξεί να προσφέρει περισσότερα και να υπηρετήσει τους παραπάνω σκοπούς, έχοντας σας συνοδοιπόρους  και υποστηρικτές  όπως υπήρξατε μέχρι σήμερα, γιατί η δύναμη του στηρίζεται σε όλους εσάς που αγκαλιάσατε  και στηρίζετε αυτή μας την προσπάθεια.

δεύτερο λογότυπο για Αμφιλοχίας Δίοδος